Adjunk jókívánságot!

Karácsony előtt mindenki bőszen keresi a legjobb, legszebb, legcsillogóbb ajándékot. Miközben eszeveszetten hajtjuk a tökéletes tárgyat, amivel örömet szerzünk szeretteinknek, gyakran elfelejtünk mosolyogni a sorban előttünk állóra, nem köszönünk a pénztárosnak, rácsukjuk az ajtót a babakocsit toló anyára, vagy meglökjük az idős nénit, aki mellett elrohanunk, hogy biztosan a miénk legyen az a valami, amit kiválasztottunk.
Pedig a legjobb, legszebb ajándékok nem kerülnek sokba.

Most egy játékra hívlak Téged! Teljesen ingyen adhatsz olyat az embereknek, amire mindenkinek, minden nap szüksége van.
Jó szót.
Kérlek küldj egy kedves mondatot, egy jókívánságot, vagy akár többet is, ide az üzenőfalra, az info@zenget.hu címre, vagy éppen a ZENget Facebook oldalára december 20-ig.

Ezeket kinyomtatom, és olyan helyeken "felejtem", ahol sok ember megfordul, hogy minél többen lássák, örüljenek neki, mosolyodjanak el. A kívánságokat név nélkül nyomtatom ki. Ha szeretnéd, hogy megjelenjen a neved a papíron, akkor a kívánság végén kérlek írd is alá, vagy valamilyen formában jelezd nekem ezt az óhajodat.
Hiszem, hogy a szavaknak teremtő erejük van. Ha jót kívánunk másoknak, azzal a magunk életébe is jót vonzunk. Hogy ez mennyire így van, azt most közvetlenül megtapasztalhatod! Minél több jókívánságot küldesz, annál nagyobb esélyed lesz nyerni!
A játékban résztvevők közt kisorsolok

  • 3 db gyermekjóga órára,
  • 2 db egyéni hangtálas kezelésre, fődíjként pedig
  • 1 db esőcsepp masszázsra

szóló ajándékutalványt. Az ajándékok összértéke 20 990 Ft.
Az ajándékok beváltására Sopronban, Győrben vagy Bársonyoson van lehetőség. Szerezzünk együtt örömet!

2017 Dec 15

Kapcsolódó bejegyzések: