Blog

Jelenlét tréning és feladatai

2020 Aug 29

A tényleges jelenlét a saját életünkben a mai viszonyok között elég nagy kihívást jelent. Mindig van min agyalni, vannak olyan impulzusok, amelyek az egész napunkat végigkísérik, és nem hagyják, hogy megéljük az apró csodákat.
A jelenlét tréning feladatai azt a célt szolgálják, hogy a figyelmünket a mostra hozzuk. A pár perces gyakorlatok fejlesztik azt a képességed, hogy kizökkenj a rohanásból, és rácsodálkozz a körülötted és a benned lévő világra.
Igaz, a tréning lezárult, de megosztom Veled a feladatokat, hogy bármikor dolgozhass velük Önmagadon.
A feladatok külön-külön is végezhetők, de össze is vonhatsz párat. Úgy tartják 21 nap kell egy szokás kialakítéséhoz. Ezért azt tanácsolom, hogy legalább eddig gyakorolj, hogy elindulhasson Benned a változás.

A feladatokért kattints ide.

A jelenlét tréning feladatait tudod mélyíteni, ha jógázol mellette, ugyanis a jóga is egyfajta jelenlét tudatosítás. Szeretettel ajánlom az óráimat, illetve a ZENget youtube csatorna videóit! A csatorna elérhetősége:
https://www.youtube.com/channel/UCMLy-VyX6Eb9dVYf76M1IeQ

A meditáció megtapasztalásában nagy segítséget jelentenek a hangtálak, ezért ha ezzel dolgozol, akkor szeretettel ajánlom a hangtálas relaxációkat.

Az aktuális órákért, eseményekért látogass el a ZENget Facebook oldalra.
https://www.facebook.com/hangtalsopron

A jelenlét tréning feladatait videók formájában a ZENget Facebook Watch csatornáján találod meg. Az első feladat linkje:
https://www.facebook.com/hangtalsopron/videos/280153866453395

Jó tapasztalást!

Őszi Női Elvonulás Velemben

2020 Jan 17

Töltődj fel a közösség és a természet erejével szeptember 25-27. között velünk Velemben! 
A csodálatos környezetben kreatív foglalkozásokkal, természetes kencék készítésével, sétákkal, jógával, hangtálas meditációkkal, egészséges táplálkozásról szóló bemutatókkal, beszélgetésekkel energetizáljuk a testünket, lelkünket.

Jótékonysági hangtálas jóga az Erzsébet Ligeti Óvoda Boglárka csoportjának

2019 Oct 18

2019.10.24-én csütörtökön egy különleges alkalomra hívlak a szokásos időben, 16:30-17:30 között az Egészség Pontban, hogy átmozgasd a tagjaid a jóga segítségével, és megpihenj a hangtálas relaxáció során.



Találkozások Velemben

2019 Aug 01

Elvonulás Nőknek 


Találkozzunk Velemben október 11-13 között! Ezen a csodálatos helyen találkozhatsz régi és új ismerősökkel, a mozgás és az alkotás örömével, valamint a természet feltöltő erejével. Készítünk természetes kencéket, teakeverékeket, lesz arcmasszázs, pasztell krétás imagináció, batikolás, jóga, hangfürdő és séta. Szeretettel várunk!

Gyermekjóga napközis tábor - beszámoló

2019 Jul 17

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét, ajándékát, amit a gyerekek a tábor során kaptak: a vásárcsarnoki virágboltnak az apró meglepetést, a Játékláz Játékboltnak a társasjátékozási lehetőséget, dr. Brolly Gábornak a Botanikus kerti sétát, Andrea néninek a vezetést az Ó-Zsinagógában, illetve a szülőknek a támogatást és a bizalmat, amit kaptam!

12. Győrkőc Fesztivál

2019 Jul 10

Hálás vagyok, hogy az idén is együtt jógáztunk a Győrkőc Fesztiválon a Gyermekeink Mozgásáért Egyesület keretein belül. Mindig inspiráló és feltöltő, mikor az Egyesület tagjaival találkozom. Köszönöm Nektek!
 

Egészség nap a Lackner Kristóf Általános Iskolában

2019 Jun 14

Köszönöm a meghívást a Lackner Kristóf Általános Iskola Egészség napjára, ahol a színes programok között a hangtálakkal is megismerkedhettek a gyerekek.



1 2 3 4 5 6 következő ... vége