Blog

Tavaszi Női Elvonulás Velemben

2020 Jan 17

Töltődj fel a közösség és a természet erejével április 24-26. között velünk Velemben! 
A csodálatos környezetben kreatív foglalkozásokkal, természetes kencék készítésével, sétákkal, jógával, hangtálas meditációkkal, egészséges táplálkozásról szóló beszélgetésekkel, bemutatókkal energetizáljuk a testünket, lelkünket.

Jótékonysági hangtálas jóga az Erzsébet Ligeti Óvoda Boglárka csoportjának

2019 Oct 18

2019.10.24-én csütörtökön egy különleges alkalomra hívlak a szokásos időben, 16:30-17:30 között az Egészség Pontban, hogy átmozgasd a tagjaid a jóga segítségével, és megpihenj a hangtálas relaxáció során.Találkozások Velemben

2019 Aug 01

Elvonulás Nőknek 


Találkozzunk Velemben október 11-13 között! Ezen a csodálatos helyen találkozhatsz régi és új ismerősökkel, a mozgás és az alkotás örömével, valamint a természet feltöltő erejével. Készítünk természetes kencéket, teakeverékeket, lesz arcmasszázs, pasztell krétás imagináció, batikolás, jóga, hangfürdő és séta. Szeretettel várunk!

Gyermekjóga napközis tábor - beszámoló

2019 Jul 17

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét, ajándékát, amit a gyerekek a tábor során kaptak: a vásárcsarnoki virágboltnak az apró meglepetést, a Játékláz Játékboltnak a társasjátékozási lehetőséget, dr. Brolly Gábornak a Botanikus kerti sétát, Andrea néninek a vezetést az Ó-Zsinagógában, illetve a szülőknek a támogatást és a bizalmat, amit kaptam!

12. Győrkőc Fesztivál

2019 Jul 10

Hálás vagyok, hogy az idén is együtt jógáztunk a Győrkőc Fesztiválon a Gyermekeink Mozgásáért Egyesület keretein belül. Mindig inspiráló és feltöltő, mikor az Egyesület tagjaival találkozom. Köszönöm Nektek!
 

Egészség nap a Lackner Kristóf Általános Iskolában

2019 Jun 14

Köszönöm a meghívást a Lackner Kristóf Általános Iskola Egészség napjára, ahol a színes programok között a hangtálakkal is megismerkedhettek a gyerekek.

Tündérfesztivál

2019 Jun 10

Nagy örömömre szolgált, hogy részt vehettem a 12. Tündérfesztiválon, és a Gyermekeink Mozgásáért Egyesület nevében két manótársammal együtt jógáztattam a gyerekeket. Jó móka volt Kockásfülű Nyúlként ébredni, a bőröndből megnyújtózva kimászni, a távcsőben megpillantani a Tündérfesztivált, elrepülni egészen addig, tündérré és manóvá válni, együtt játszani, megpihenni és fogócskázni. Remélem, jól éreztétek magatokat és hamarosan újra találkozunk!
  
 1 2 3 4 5 6 következő ... vége